Спадът във формата на един от основните футболисти на Арда

...
Спадът във формата на един от основните футболисти на Арда
Коментари Харесай

В Арда все още вярват на Умар Сако

Спадът във формата на един от главните футболисти на Арда - Умар Сако - се изяснява с постите и хранителния режим, който той е спазвал в дните от свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

Централният защитник безусловно беше неясно копие на себе си от интервала в Берое, който му донесе трансфер в австрийския ЛАСК Линц. Надеждите на треньорския щаб са до края на сезона той да вдигне формата си и да помогне на състава в борбата за седмото място. Това е изключително значимо и в подтекста на проблемите, които има Александър Тунчев.

Другият титулярен бранител Алекс Петков продължава да се възвръща от контузията, която получи при домакинската загуба от Лудогорец. Бившият състезател на Левски до последно ще е под въпрос за дуела с Ботев Враца и е по-вероятно на неговото място още веднъж да започва Милен Стоев. Другата алтернатива е Пламен Крачунов.

Със сигурност за днешния дуел отвън сметките на Тунчев остава опитният Милен Желев. Той е със строшен нос след конфликт със съотборник на тренировката в сряда.
 Опитен състезател на Арда е със строшен нос
Опитен състезател на Арда е със строшен нос

Ще се оперира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР