Soundprophet прaвят премиера на новата си песен и видео в

...
Soundprophet прaвят премиера на новата си песен и видео в
Коментари Харесай

Soundprophet с премиера на Slavery на живо в София

Soundprophet прaвят премиера на новата си ария и видео в събота на 4 март с концерт онлайн в столичния клуб Тънка Червена Линия. Бандата, присъща с интензивната страст, която носи с осъществяванията си онлайн, я капсулира в малко над четириминутното видео на Slavery, в което вземат участие и почитатели на групата.

Миналата година различната тайфа се завърна с нова авторска музика с елегията Аntimatter, а тази събота – ще покажат новата си продукция и то пред публиката, с която дружно сътвориха видеото към новия сингъл. Групата си партнира с почитателите, с цел да сътвори въздействащ музикален клип, в който същински хора споделят достоверната си фенска пристрастеност, неотстъпчивост и сила. Slavery се носи динамично на крилете на свободата, протеста и постоянството в задачите.
-->
Новата ария, чиято образна еднаквост е дело на дъщерята на Пенко Скумов – фронтмен и създател на философските текстове на Soundprophet, е недопечен и прочувствен химн, ориентиран към персоналното чувство на всеки, когато е в клопката на система, която потиска и от която е мъчно да се избяга. Рада Скумова, 19 година, е приключила Националното учебно заведение за изящни изкуства „ Илия Петров “, компетентност „ Илюстрация “, от 2022-ра учи в Willem de Kooning Academie, Ротердам, компетентност „ Анимация “ и към този момент е работила образно по продукциите на четири български банди.

Видеото към Slavery е по концепция и осъществяване на креативния тандем Антония Гласкова и София Зашева, с които Soundprophet работят не за първи път. Те основават и визията към предходния видеоклип на бандата към песента.

С репутацията си на рокендрол група с блестяща сила онлайн, Soundprophet избира концерт онлайн, с цел да показа новото си видео, което ще може да се види за първи път на място в Тънка Червена Линия в събота вечер, а незабавно по-късно – и в на бандата.

Повече информация за събитието има. Билетите са на цена 15лв. и ще се продават на място в клуба до привършване на потенциала му. Ограничени бройки от новия мърч на бандата – също ще бъде разполагаем в Тънка Червена Линия на 4 март.



@Spotify

@Bandcamp

@Facebook

@Instagram

@Youtube

Press & Management:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР