Социолозите изчисляват около 40-60 000 гласа в най-добрия случай за

...
Социолозите изчисляват около 40-60 000 гласа в най-добрия случай за
Коментари Харесай

Проф. Пиргова: Партията на Цветанов може да стигне до 60 000 с роднините

Социолозите пресмятат към 40-60 000 гласа в най-хубавия случай за план на Цветанов. Цифрите идват от разочаровани и заменени от Борисов хора на ГЕРБ през миналите към този момент 10 години, които са били на работа в локалните администрации и компании неполучили европейско финансиране, публични поръчки или преференции от централното софийско ръководство на ГЕРБ, изяснява Мария Пиргова.

Ако те могат да са към 20 000 души през годините, то с роднините ще стигнат до 60 000. Тях Цветанов има желание да откъсне от ГЕРБ. И то в случай че събере всички и не ги остави да стачкуват против Борисов с някой различен план като тези на Слави Трифонов и Мая Манолова. Такива са индикаторите на социолозите, в случай че има партия с водач, прибавя тя.

Нелидерска партия даде обещание да прави Цветанов на есен. Какво е това? Партия без водач, с водач в сянка, е седянка или нещо невиждано и нечувано. Още преди да се е родил планът на Цветанов стартира да създава загадки. Ние чакаме самият Цветанов да е водач, той желае да покаже на Борисов още един път по какъв начин се прави партия. И внезапно тази партия нямало да е лидерска, чуди се професорката.

Идеологията на бъдещата партия е ясна – постоянно със Съединени американски щати, постоянно срещу Русия и за евро-атлантическо бъдеще на България. Това – добре, става, само че не стига. Защото на терена съвсем всички са такива, пък и българинът спря да се интересува от високите полезности на евро-атлантизма. Наесен настояща ще бъде рецесията, а не полезностите. Затова накъде е тръгнал антилидерът Цветанов, не излиза наяве, счита тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР