Социологията ми е по-добра от социологията Ви!, написа Бойко Борисов

...
Социологията ми е по-добра от социологията Ви!, написа Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов се отметна! Няма да играе за президент

" Социологията ми е по-добра от социологията Ви! ", написа Бойко Борисов в пост във фейсбук, в който е разгласил фотоси с лекарите от болничното заведение, в която бе опериран ФОТО Facebook Бойко Борисов

Бойко Борисов промени позицията си за присъединяване в президентската конкуренция. След като на излизане от болничното заведение съобщи, че при длъжностен кабинет, " естествено ще се включи " в борбата, малко по-късно написа във Facebook, че няма да взе участие в нея.

" Не, няма да се кандидатирам за президент! ", написа Борисов. И продължи: " Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме подготвени да сме безапелационни съперници и на този кабинет на задкулисието и да се срещнем на нови избори, когато и да са те!Ако партиите, които през днешния ден показват голямо болшинство в Народното събрание, не създадат държавно управление, а заедно изтичат при президента Радев, с цел да им направи длъжностен кабинет,  това ще бъде демонстрация на безнаказаност и боязън. "

Ето какво още написа Бойко Борисов

Задкулисните сделки към този момент прозират зад необяснимите монолитни гласувания в Народното събрание. Омразата, която през днешния ден ги сплотява, обаче прави работа за малко. След това е належащо да покажат своя потенциал. Ние, за разлика от хората на задкулисието, ще проведем публични диалози за поддръжка на препоръчаното от нас държавно управление. Преговорният ни екип ще работи градивно, тъй като триумфът на изборите и голямото доверие, което ни беше гласувано на вота, ни задължава да бъдем оптимално виновни към страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР