Социалното дистанциране ускорява въвеждането на електронната държава, работата от вкъщи

...
Социалното дистанциране ускорява въвеждането на електронната държава, работата от вкъщи
Коментари Харесай

Как ще изглеждат самолетите след пандемията

Социалното разграничаване форсира въвеждането на електронната страна, работата от у дома и даже роботизацията. Много сегменти на стопанската система се трансформират, въпреки и с разнообразни темпове.

Част от огромните губещите към този момент са самолетните компании, които съвсем не реализират полети. Ситуацията притиска бизнеса към промени.

За да избегнат това, компаниите търсят излаз с нови технологии и дизайни.

Италианската компания Avio Interiors към този момент има идея за това по какъв начин ще наподобяват пътническите самолети.

По-бюджетният е наречен  Glassafe  и включва стъклена или плексигласова бариера сред седалките в региона на главата. От защитна позиция този способ може да е по-малко ефикасен, За сметка на това, той е бърз за монтиране и не изисква обилни вложения.

Вторият вид е наречен  Janus  и предлага по-съществена смяна в интериора на пътническите самолети. Концепцията е наречена на двуликия римски господ Янус, който гледа по едно и също време обратно и напред. По сходен метод са подредени и седалките в Janus.

Анализаторите означават, че въпреки по-ефективно решение, то авиопревозвачите надали биха избрали концепцията Janus. Поне не и като първа мярка. Тя изисква пренареждане на седалките и по-сериозни вложения по отношение на Glassafe.

Икономическата обстановка в областта на въздушния транспорт на пасажери е много тежка и надали би разрешила отделянето на огромни суми за основни промени в кабината.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР