Социалният министър Деница Сачева за пореден път защити премиера Бойко

...
Социалният министър Деница Сачева за пореден път защити премиера Бойко
Коментари Харесай

Сачева: Кадрите от спалнята на Борисов са медийни внушения

Социалният министър Деница Сачева за следващ път отбрани премиера Бойко Борисов на фона на нестихващите митинги против цялото държавно управление. В " Панорама " на Българска национална телевизия тя разяснява по следния метод фотосите и видеозаписа от спалнята на министър-председателя, на които се вижда нощното му шкафче, цялостно с пачки и злато:

" Какво потвърждават тези фотоси, видеа? Това са медийни внушения. Ако във вашата спалня влязат и вас ви няма в дома ви, и на вашето легло има пачка с пари, какво би потвърдило това? Нека да приказваме за корупцията с обстоятелства и цифри ".

Сачева приказва и за поисканите от премиера оставки на министрите на финансите (Владислав Горанов), на стопанската система (Емил Караниколов) и на вътрешните работи (Младен Маринов) поради подозрения, че са хора на Движение за права и свободи.

" Това са подозрения, които има в обществото и те би трябвало да бъдат изчистени, това   беше политически знак, че ГЕРБ не е подвластна от Движение за права и свободи. Няма такава взаимозависимост и сътрудниците са изключителни експерти. Когато си в политиката, от време на време би трябвало да даваш налог " Обществено мнение " и такива знаци, които може да не наподобяват обективни, само че обществото ги чака ", сподели обществената министърка, която преди да влезе във властта бе член на ДСБ и твърдеше, че " така наречената поддръжка за ГЕРБ се основава на боязън от репресии ".
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР