Интензивен трафик в посока Румъния и строително-ремонтни дейности затрудняват преминаването

...
Интензивен трафик в посока Румъния и строително-ремонтни дейности затрудняват преминаването
Коментари Харесай

Интензивен трафик в посока Румъния

Интензивен трафик в посока Румъния и строително-ремонтни действия затрудняват прекосяването през някои от граничните ни пунктове, оповестяват от Главна дирекция " Гранична полиция ".

Ето какво сочи сводката им към 6 часа тази заран:

Границата с Румъния: Трафикът е интензивен на ГКПП " Кардам " на изход за товарни коли, както и на излаз за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе ". 

В РД " Гранична полиция “- Русе е получена информация от румънските гранични управляващи, че се лимитира прекосяването на товарни МПС над 7,5 тона през взаимния българо-румънски граничен пункт Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак “/ГКПП " Вама Веке “ на 22.06.2024г/събота/ от 16 ч. до 20 ч. ; на 23 и 24.06.2024г./неделя и понеделник/ от 6 ч. до 22 ч.

Границата с Гърция: Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове   " Маказа ",  " Златоград “ и " Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Границата с Република Сърбия: Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина "  се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На 19.06.2024г. на ГКПП  " Калотина " краткотрайно е прекратено прекосяването на вход на леки коли поради извършване на строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация.



Границата с Република Северна Македония:
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Границата с Република Турция: Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР