Като супергерой от комикс, Килиан Мбапе се появи на вчерашната

...
Като супергерой от комикс, Килиан Мбапе се появи на вчерашната
Коментари Харесай

Мбапе показа маската си , може да играе още тази вечер

Като супергерой от комикс, Килиан Мбапе се появи на вчерашната подготовка на Франция със своето особено оръжие, което ще употребява до края на Европейското.

Суперзвездата на Франция сподели спциалната маска, с която ще играе на до края на шампионата, откакто носът му бе строшен по време на първия мач против Австрия.

Първоначално имаше много неясноти към Мбапе. Имаше съмнения, че той ще се оперира, само че в последна сметка интервенцията се отсрочи за след края на шампионата.

Другата неизясненост е дали Мбапе ще бъде на линия за тазвечершният мач против Нидерландия, като съгласно Дидие Дешан нещата се движат в посока, в която суперзвездата на отбора да бъде подготвен за срещата.

" Потвърждавам, че той се усеща по-добре. Движи се в вярната посока и ще играе с маска, която да пази носа му, с цел да избегнем нови затруднения ", съобщи селекционерът.

Колкото до маската, в часовете преди появяването на Мбапе из обществените мрежи имаше какви ли догатки по какъв начин ще наподобява маската. Феновете опитаха с какъв ли не дизайн, само че в маската няма да има нищо толкоз необичайно.

Тя е в цветовете на френския байрак, като с нея Мбапе ще се надява да изведе родината си до огромния край в Берлин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР