Социалните мрежи заемат голяма част от маркетинг стратегиите на големите

...
Социалните мрежи заемат голяма част от маркетинг стратегиите на големите
Коментари Харесай

Тези автомобилни марки доминират в TikTok

Социалните мрежи заемат огромна част от маркетинг тактиките на огромните компании и автомобилните производители също не вършат изключение от тази група. В момента TikTok е най-популярната мрежа и предстоящо PR-ите поставят доста грижи за това марките, които популяризират да притеглят вниманието на феновете.



Според изследване на Confused.com, преди всичко се резервира BMW, които държат златото от предходната година. Баварците могат да се похвалят с 49.2 милиарда гледания, което с към 22 милиарда повече от основния противник от Mercedes. На третото и четвърто място се подреждат Honda и Audi с 20.4 милиарда гледания. Ford и Tesla пък си разделят идващите две места с 19.1 милиарда гледания, оставяйки Lamborghini, Toyota, Ferrari и Nissan на последните места в челната десетка.



Що се отнася до съответни модели, първото място се заема от Ford Maverick с 10.9 милиарда гледания, следван от Mustang с 10.7 милиарда. Toyota Supra заема третото място с 9.3 милиарда гледания. Петицата се запълва от 8.4 милиарда гледания за Nissan GT-R и Honda Civic с 4.1 милиарда.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР