Социалната политика не е подаяния и компенсации, коментира пред журналисти

...
Социалната политика не е подаяния и компенсации, коментира пред журналисти
Коментари Харесай

Илияна Йотова изрази надежда за стабилен кабинет, който да направи нов бюджет

Социалната политика не е подаяния и обезщетения, разяснява пред публицисти в Перник вицепрезидентът, съобщи Българска телеграфна агенция.

По нейните думи й посредством другите политики е належащо тя да основава условия хората с увреждания да се усещат естествени жители и да печелят посредством труда си. Затова тя се надява в идващия бюджет за жителите от уязвимите групи да бъде помислено по метод, предоставящ им благоприятни условия да покажат най-хубавото от себе си.

Според Йотова тежкият спор за бюджет 2023 година върви към удължение на в този момент настоящия, който, съгласно нея, е на последното постоянно държавно управление на Кирил Петков с дребни усъвършенствания.

Вицепрезидентът изрази вяра в идващите дни разсъдъкът да надделее, да се създадат оферти, които в действителност ще бъдат работещи, изпълними и реалистични.

Йотова уточни още, че е последовател на тезата служебният кабинет да не внася предложение за повсеместен бюджет на страната. " За мен това е най-важният и най-политическият закон ", акцентира вицепрезидентът.

Тя изрази вяра за постоянен кабинет, който да направи нов бюджет. Ако се сформира устойчиво държавно управление, идващият постоянен бюджет би могло да се одобри и през март, счита вицепрезидентът.

участва на откриването на изложбата " Тя: с душата на дете и все по-цветно и усмихнато сърце " на Фанка Борисова - самообразован художник със специфични просветителни потребности. Експозицията е подредена в изложба " При кмета " в Перник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР