Социалната отговорност към ветераните и военноинвалидите, както и патриотичното възпитание

...
Социалната отговорност към ветераните и военноинвалидите, както и патриотичното възпитание
Коментари Харесай

Радев: Социалната отговорност към ветераните и военноинвалидите е традиция в Българската армия


Социалната отговорност към ветераните и военноинвалидите, както и патриотичното образование на младежите, постоянно са били част от традициите на Българската войска. Това съобщи президентът Румен Радев на среща на с представители на съюзи и организации на военнослужещи от запаса, на ветерани и на военноинвалидите и военнопострадалите.

В срещата участваха ръководителят на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите мл. лейт. (о.з.) инж. Петър Велчев, ръководителят на Съюза на ветераните от войните на България доцент доктор Иван Сечанов, ръководителят на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса военачалник (о.з.) Златан Стойков, секретарят на „ Клуб 199 “ към Конфедерация на публичните организации от сигурността и защитата подп. (о.з.) Стефан Гълъбов, оповестиха от прессекретариата на „ Дондуков “ 2.

Държавният глава приветства дейния принос на военно-патриотичните организации за одобряване на престижа на Българската войска и акцентира, че не по-малко значимо е освен материалното, само че и моралното самопризнание на обществото ни към българските ветерани и военноинвалиди.

Представителите на неправителствените организации подчертаха, че са подготвени да споделят своята експертиза и дълготраен опит при разискването на подготвяните промени в Устройствения устав на Министерството на защитата. Според тях е изключително значимо съхраняването на непрекъсната връзка сред неправителствения бранш и Министерството на защитата, както и да бъдат обезпечени условия за обикновено осъществяване на функционалностите на досегашната дирекция „ Социална политика и политика по военно-патриотично образование “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР