Социалната мрежа “Туитър” въведе отделни правила за политици, съобщиха от

...
Социалната мрежа “Туитър” въведе отделни правила за политици, съобщиха от
Коментари Харесай

“Туитър” официално въведе отделни правила за политици

Социалната мрежа “Туитър” вкара обособени правила за политици, оповестиха от компанията в края на юни.

Новите критерии на процедура изключват мненията на политически фигури от общите условия за потребление на обществената мрежа, като влизат в рубрика “мнение от обществен интерес”.
ИДИЛ вербували 16-годишния възпитаник от Пловдив през „ Туитър ” Психологът на момчето го разказа като „ будно и интелигентно ”
“В предишното ни сме разрешавали на единични профили да нарушават разпоредбите на обществената мрежа, откакто сме решили, че те са от обществен интерес. Но разпоредбите не бяха задоволително ясни”, пишат от компанията.

Западни медии дават образец с туитовете на американския президент Доналд Тръмп, които неведнъж са нарушавали правата за потребление на обществената мрежа. До момента от компанията оправдаваха дейностите си с това, че тези изявления са с “новинарска стойност”. С новите правила политически фигури, в това число и претенденти за политически постове, които са тествани от компанията и имат над 100 хиляди последователя са изключени от общите правила на “Туитър”.
“Фейсбук ” и “Туитър ” знаят кой си и без да имаш профил Алгоритмите на двете мрежи могат да плануват мнението ти съгласно хората, с които излизаш
Всяка обява на политическа фигура, която нарушава общите правила на обществената мрежа, няма да бъде премахвана, а ще бъде скривана от известие. В него от компанията ще предизвестяват кое тъкмо предписание е нарушено и в случай че, като консуматор, сте съгласни да го прочетете – тогава ще ви води до въпросната обява.

“За да бъдем в интерес на обществото, ние предоставяме опция на всеки да приказва за това, което му се коства значимо, което е от изключително значение за политически фигури. Политическите водачи имат разнообразно въздействие и от време на време това, което споделят може да провокира изострен спор. Нашите услуги ще разрешат на хората да дават отговор непосредствено на своите водачи и да ги държат виновни за казаното”, разясниха от “Туитър”.
Тръмп назова Ким Чен-ун „ Човекът ракета ”, „ Туитър ” изригна Появиха се няколко типа изображения, на които севернокорейският водач е яхнал ракети
Технологични анализатори сигнализират, че новите правила на обществената мрежа могат да доведат и до злоупотреби с състояние.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР