Социалната мрежа Екс (X), известна доскоро като Туитър (Twitter), започна

...
Социалната мрежа Екс (X), известна доскоро като Туитър (Twitter), започна
Коментари Харесай

Ако мине: „Х“ тества въвеждането на такса от 1 долар за нови потребители

Социалната мрежа " Екс " (X), известна до неотдавна като " Туитър " (Twitter), стартира да тества нов абонамент, предусещащ такса от 1 $ за новите консуматори на платформата във Филипините и Нова Зеландия.

Те ще бъдат първите, които ще тестват програмата " Not A Bot ", предопределена да понижи спама и подправените сметки в " Екс ", предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

" Тази нова стратегия има за цел да защищава от подправени профили и спам известия, които се пробват да манипулират платформата и да навредят на други консуматори на " Екс ", написа в изказване на компанията.

Не е ясно за какво новата стратегия се вкарва единствено за Нова Зеландия и Филипините или за какво са определени тъкмо тези страни.

" Този нов тест беше създаден, с цел да поддържа към този момент сполучливите ни старания за понижаване на спама, манипулирането на нашата платформа и интензивността на ботове, като в същото време балансира достъпността на платформата, посредством дребната сума, избрана като такса за новите консуматори ", написа в обява на акаунта за поддръжка на " Екс ". 

В него се прибавя още, че това не е подбудено от блян за спомагателни облаги от страна на компанията. 

Съществуващите консуматори няма да бъдат наранени от новата абонаментна услуга.

Тези, които изберат да не заплащат, ще могат да подхващат дейности " само за четене ", в това число на изявления, гледане на видеоклипове и следване на сметки. Те обаче няма да могат да харесват изявления, да дават отговор, да разгласяват наново, да цитират или да означават изявления.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР