Социалната кампания на ЗК Лев Инс АД Пази детето в

...
Социалната кампания на ЗК Лев Инс АД Пази детето в
Коментари Харесай

Детски празник в столичната зоологическа градина на 3 юни

Социалната акция на ЗК „ Лев Инс ” АД „ Пази детето в интернет ” провежда интерактивен празник в столичната зоологическа градина на 3 юни, с цел да означи уместно Деня на детето. От 11:00 до 13:00 часа на амфитеатралната сцена моторите на националната просветителна самодейност Явор Колев и Зоя Василев, с поддръжката на Държавна организация за протекция на детето, ще предложат на най-малките занимателни игри, дарове и скъпи препоръки за сигурността във виртуалното пространство.

Децата употребяват интернет от ден на ден в своето всекидневие, а съществена роля на родителите е да ги насочат в общуването и да обезпечат тяхната онлайн сигурност. Отчитайки тази наклонност, към този момент втора година ЗК „ Лев Инс “ АД организира акцията „ Пази детето в интернет “, с цел да концентрира вниманието върху най-честите закани и методите да се предпазим от тях. Основен акцент във втория стадий на националната самодейност, която към този момент доближи до над 120 000 учители, родители и деца, е пълноценното другарство в фамилията, което е основно за създаване на просвета за безвредно и отговорно онлайн наличие.

В рамките на детския празник в столичната зоологическа градина Явор Колев, Зоя Василев и Георги Иванов от Държавната организация за протекция на детето ще набележат лесни стъпки, които всеки може да предприеме, с цел да отбрани профилите си в обществените мрежи, да ограничи достъпа до персоналната си информация и да избегне прерастването на кибер издевателството във физически. Образователните детайли на акцията „ Пази детето в интернет “ ще бъдат допълнени от доста игри, танци и дарове за дребните фенове на животните.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР