Социалисти от цялата страна се включиха в обявения днес “Поход

...
Социалисти от цялата страна се включиха в обявения днес “Поход
Коментари Харесай

БСП и левите в измислен поход за мир, бетонират опорките на Кремъл

Социалисти от цялата страна се включиха в оповестения през днешния ден “Поход за мир “, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. Инициативата се организира в десетки български градове, измежду които София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Русе. Събралите се хиляди хора упорстват за спокойно решение на спора в Украйна, както и опазване на неутралитет на България.

Със своето присъединяване в редица градове социалистите за следващ път затвърждават своята позиция по отношение на войната в Украйна, а точно тя да бъде прекъсната посредством дипломация, България да не дава оръжия, както и да не става страна в спора.

Във Варна организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов прикани съгражданите си да поддържат общата национална идея и добави: " Обявихме се изрично за неутралитет и против “коалицията на войната “. Ние от Българска социалистическа партия заставаме зад тези претенции и против въвличането на България във въоръжен спор “, безапелационен е той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР