Социалдемократическия съюз на Македония /СДСМ/ за пореден път използва примитивна

...
Социалдемократическия съюз на Македония /СДСМ/ за пореден път използва примитивна
Коментари Харесай

Ковачевски и СДСМ използваха и футбола в примитивната антибългарска кампания

Социалдемократическия съюз на Македония /СДСМ/ за следващ път употребява примитивна антибългарска агитация в предизборната си акция, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Партията изобрази България като бранител във футболен мач, който нападателно се пробва да спре македонския нападател да стигне до вратата, внушавайки, че страната ни стопира Македония за нейната европейска интеграция.


В измисления дуел, за който е направено особено видео, София и Скопие са показани като гневни съперници. Играчът с българските цветове дърпа македонския нападател за фланелката. Изобразени са също гръцки и френски „ бранители “, които пречат на македонския футболист да означи гол.


„ Бъдещето на Македония не е игра. Всяко предизвикателство, което преодоляваме, ни приближава до задачата. Само СДСМ има ясна визия и мощ да води Македония в Европейския съюз. Заедно ще победим. Няма отвод от бъдещето! ", споделя Ковачевски във видеото.

БГНЕС напомня, че на 24 април ще се организира първият тур на президентските избори в РСМ. Парламентарните избори ще се проведат на 8 май, дружно с втори тур на президентските./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР