Соцдепутатът Георги Свиленски разсмя аудиторията с обясненията си защо протестиращите

...
Соцдепутатът Георги Свиленски разсмя аудиторията с обясненията си защо протестиращите
Коментари Харесай

Смях. Протестиращите не познали Нинова

Соцдепутатът Георги Свиленски разсмя аудиторията с обясненията си за какво протестиращите освиркали шефката му Корнелия Нинова в петък вечерта. Протестиращите не са познали Нинова, сподели Свиленски в ефира на бТВ. Те не са знаели кои тъкмо политици са били вътре и по тази причина са освиркали ръководителя на Българска социалистическа партия, сподели соцдепутатът. „ Те ясно за декларирали против кого стачкуват, несъмнено, няма по какъв начин да поддържа сходни дейности към две дами. В събота видях по какъв начин хората посрещат Корнелия Нинова на улицата – коренна разлика “, добави социалистът. И призна, че въпреки всичко митингът в събота бе проведен от Българска социалистическа партия, на жълтите павета бяха единствено социалисти, които естествено поддържат Нинова.

В петък вечерта Нинова и председателката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова бяха принудени да останат в Българска национална телевизия след присъединяване си в „ Панорама ”, тъй като митингът пред постройката не ги пускаше да излязат. Опитвайки се да си тръгне, макар напътствията на полицията, Нинова бе освиркана. Хората крещяха „ Оставка ” в лицето й. Накрая соцлидерката им се обиди, сподели, че няма да приказва с тях, тъй като са нападателни и придружавана от служител на реда си хвана такси за у дома. В неделя соцводачката се извини на полицията, по тази причина че им основава неудобства.

Независимо, че Българска социалистическа партия е минимум подготвена за предварителни избори, Свиленски разгласи, че те могат да се проведат незабавно. Ако Борисов подаде оставка тази седмица – избори могат да бъдат направени края на септември или началото на октомври. Така ще има държавно управление, нов бюджет и непоклатимост, сподели социалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР