Във вторник около 05:15 часа сутринта Иван Капсъзов кара бус

...
Във вторник около 05:15 часа сутринта Иван Капсъзов кара бус
Коментари Харесай

Няма реакция след три подадени сигнала на 112 за инцидент на пътя

Във вторник към 05:15 часа сутринта Иван Капсъзов кара бус по автомагистрала „ Тракия “ в посока София. В региона на Траянови врата транспортното средство е ударено в задния ляв ъгъл от друга движеща се кола . При удара има породени вреди на задната врата, стопа и левия панел до калника. Водачът на другия автомобил не стопира , а бяга . Той продължава към столицата със скорост над рестриктивните мерки и там се изгубва в трафика. За случилото се и реакцията на полицията мъжът споделя пред „ NOVA “.

След случая Иван и неговият сателит подават сигнал на 112 . Те показват цвета, модела и регистрационния номер на караната от нарушителя кола. Тъй като липсва реакция от страна на органите на реда , те се обаждат още два пъти на телефона за незабавни повиквания. Виновникът не е спрян. На третото позвъняване му споделят да подаде тъжба в някое районно полицейско ръководство.

Ако причинителят не бъде открит , вредите по транспортното средство ще бъдат за сметка на пострадалия .

От Министерство на вътрешните работи за оповестяват за „ NOVA “, че трите сигнала са стигнали до две разнообразни места и че по случая още се работи .

Служебен спор е повода ватман да среже спирачките на локомотива в Лом

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР