Sony представи новия високоговорител SRS-XV800 със силен бас и кристален

...
Sony представи новия високоговорител SRS-XV800 със силен бас и кристален
Коментари Харесай

Нека партито започне с новия високоговорител на Sony SRS-XV800

Sony показа новия високоговорител SRS-XV800 със мощен бас и бистър тон, основан за празненства. Независимо дали организирате епично празненство или се наслаждавате на обичания си филм или предаване, този високоговорител ще ви обезпечи мощен тон във всеки ъгъл на стаята, каквото и да слушате, откъдето и да го слушате.

Мощен съраунд тон за по-големи празненства
-->
SRS-XV800 употребява технологията Omni-directional Party Sound, която доставя мощен тон до всеки ъгъл на стаята. Пет високочестотни високоговорителя обезпечават явен тон от предната и от задната част на високоговорителя. Всичко това се добавя от мощен бас, който даже усещате с тялото си, с помощта на специфичният X-Balanced Speaker.

X-Balanced Speaker е с съвсем правоъгълна диафрагма, която освен обезпечава оптималната повърхност на високоговорителя, само че и усилва звуковото налягане за по-дълбок, ударен бас, по-малко деформиране и по-ясни вокали.

Мощен тон в придвижване

Благодарение на вградената батерия на SRS-XV800, осигуряваща до 25 часа музика, празненството може да продължи дълго. Ако забележите, че батерията свършва, не се тормозете. С помощта на бързото зареждане, получавате заряд за 3 часа в работен режим единствено с 10-минутно зареждане.

С вградените колела и ръкохватка ще придвижите SRS-XV800 до всяко празненство с лекост. Винаги когато пожелаете да го преместите, просто хванете комфортната ръкохватка за преместване и го наклонете.

Индиректното осветяване възпроизвежда фонова светлина, с която да съживите стаята си по метод, който дава отговор на вашия неповторим жанр. Подарете си завладяващи преживявания, като просто пуснете музика от високоговорителя - светлините автоматизирано ще се синхронизират с ритъма на музиката и ще основат обаятелен театър от цветове.

Нови преживявания пред екрана

Свържете SRS-XV800 с вашия тв приемник.  Така комбинирате звука от тв приемника с двата задни високочестотни високоговорителя на SRS-XV800 и специфичният му X-Balanced Speaker. По този метод вие си осигурявате по-пълноценни преживявания пред екрана с по-дълбок бас и реалистични високи честоти. Звуковите талази се отразяват от стените и ви обгръщат със тон от всички страни. Функцията TV Sound Booster ви разрешава да се насладите на усъвършенствано качество на звука за всяко аудио-визуално наличие като осъществявания онлайн, видео клипове филми, спортни излъчвания и други

Удобен и бърз старт на всяко празненство

SRS-XV800 предлага два обособени входа за караоке и китара, подсъзнателен осветлен сензорен панел, клас на водоустойчивост IPX4 и Bluetooth® Fast Pair за AndroidTM, с цел да слушате своята музика по-лесно, където и да сте.

Sony | Music Center и Fiestable 

Новият SRS-XV800 е съчетаем с приложенията Sony | Music Center и Fiestable. С приложението Sony | Music Center можете да избирате плейлисти и да променяте режимите на осветлението и звука, до момента в който сте на дансинга. Fiestable ви дава достъп до занимателни функционалности, с които да създадете най-хубавата празненство атмосфера, като да вземем за пример основаване на празненство плейлист, караоке функционалности, в това число Voice Changer и Echo, DJ ръководство и прибавяне на звукови резултати.

С мисъл за околната среда

Продуктите на Sony са създадени освен да обезпечават чудесно качество на звука, само че и с мисъл за опазването на околната среда. За елементи от тялото на SRS-XV800 е употребена истинското създадената за Sony рециклирана пластмаса. Това отразява уговорката на Sony да понижи отрицателното влияние на продуктите на компанията върху околната среда.

Цени и наличност 

 SRS-XV800 ще бъде разполагаем а продажба в от м. май 2023 година на приблизителна цена на дребно от 1399 лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР