Солидно присъствие на фенове на Ботев и Локомотив се очаква

...
Солидно присъствие на фенове на Ботев и Локомотив се очаква
Коментари Харесай

Фенове на Ботев и Локомотив ще присъстват на сесията на ОбС

Солидно наличие на почитатели на Ботев и Локомотив се чака на днешната сесия на Общински съвет на Пловдив. В региона на постройката на локалния парламент от сутринта гъмжи от полиция.

Очаква се кметът Здравко Димитров да отдръпна предлагането си за обезпечаване на 22,5 милиона лв. за дотъкмяване на клубния стадион на Ботев и по предложение на групата на ГЕРБда бъдат гласувани по 16 милион лв. за двата клуба.

В петък, предходната седмица, пред кмета Здравко Димитров последователите на " черно-белите " настояха за равнопоставеност при финансирането на двата клуба. Днес ще бъде изработен следващ опит да се потуши напрежението. А по поводмногото незнайни към строителството на стадиона на „ канарчетата “, от групата на Демократична България ще насочат запитване към кмета Здравко Димитров.

Заради неуредиците с построяването на Колежа, в събота водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставката на кмета на Пловдив и на заместника му по строителство. Подавам оставка, само че единствено като член на ГЕРБ. Аз съм определен от пловдивчани, има още доста планове, които би трябвало да бъдат приключени, съобщи Здравко Димитров след абсурда с желаната му оставка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР