Solana (SOL) наскоро отбеляза рязък ръст на интереса сред инвеститорите,

...
Solana (SOL) наскоро отбеляза рязък ръст на интереса сред инвеститорите,
Коментари Харесай

Мрежата на Solana отново среща големи проблеми – ще има спад на цената на SOL?

Solana (SOL) неотдавна означи внезапен растеж на интереса измежду вложителите, което докара до постигане на нови върхове. Едновременно с това меме монетите, започващи на платформата Solana, също привлякоха доста внимание.

Въпреки това, на фона на този засилен интерес, данните от веригата разкриват, че мрежата на Solana сега се бори със съществено претоварване, което има обилни последствия за обработката на транзакциите и цялостната продуктивност на мрежата.

Неотдавнашни данни, споделени в X (Twitter) от “ ” демонстрират, че междинното пинг време в мрежата на Solana варира сред 20 и 40 секунди, което демонстрира забавяния в връзката сред мрежовите възли. Тези индикатори, записани на 16 март, способстват за по-дългото време за потвърждаване на транзакциите и понижената сърдечност на мрежата.

Освен това процентът на загубите на ping е забележителен и варира от 30% до 50%, което в допълнение утежнява претоварването и води до несполучливи транзакции и забавяния. Шокиращо е, че съгласно известията от 50% до 80% от транзакциите се провалят в мрежата на Solana, което акцентира сериозните проблеми с обработката на транзакциите и стабилността на мрежата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР