Софийският районен съд (СРС) освободи 39 годишния Григор Димов, който

...
Софийският районен съд (СРС) освободи 39 годишния Григор Димов, който
Коментари Харесай

Съдът освободи мъжа, задържан за заплаха към военния министър

Софийският областен съд (СРС) освободи 39 годишния Григор Димов, който беше арестуван по обвиняване, че е заплашил военния министър Тодор Тагарев, заяви " Нова телевизия ". Според съда Димов няма заплаха да се укрие.

Защитата на Димов съобщи пред съда, че е нямало действителна заплаха за живота на министъра, а Димов бил реагирал прочувствено поради противоречие с политиката на държавното управление във връзка с войната в Украйна.

Димов беше арестуван на 17-ти юли, а през днешния ден прокуратурата изиска от съда да го остави за непрекъснато в ареста. Мъжът, който работи като санитар в незабавното поделение на болничното заведение в Пазарджик, е изпратил две известия до Тагарев на 4-ти юли.

Едното, представено по време на мярката, е било: " Ще мреш като куче, изменник. " Слава Украйна " ли? Като куче, без история, ще мреш. Нов Народен съд идва и в случай че мислиш, че ще се отървеш, грубо си се излъгал ".

Пред съда Димов съобщи, че е желал да бъде гласът на жителите, които не били съгласни с Тагарев, съобщи Българската телеграфна организация.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР