Софийският градски съд спря вписването на новия управителен съвет на

...
Софийският градски съд спря вписването на новия управителен съвет на
Коментари Харесай

Софийският градски съд спря вписването на новия управителен съвет на БСТ

Софийският градски съд спря вписването на новия директорски съвет на Българския състезателен тотализатор, който бе избран със заповед на спортния министър Радостин Василев.
Причината е производството е формирано по молба, подадена от членовете на Управителния съвет Гошо Гинчев и Христо Йовов.
По този мотив министър Василев съобщи в обществената мрежа " Facebook " - " Убедих се повече от всеки път, че промените в българския спорт са неизбежни и нуждата от тях е незабавна. Думата изчегъртване придобива същински смисъл.
Категоричен съм, че макар всички тези неточни дейности на господата Гинчев и Йовов, желанията ни за промяна на управлението на Българския състезателен тотализатор няма да се трансформират и ще се осъществят напълно скоро. Амбициран съм да сложа завършек на демагогията и лъжата и имам силата да го направя.
Припомням, че на 17.01.2022 година организирах среща с управлението на тотализатора. По време на диалозите изпълнителният шеф Любомир Петров и членовете на УС Гошо Гинчев и Христо Йовов обявиха своето желание да не апелират вписването на освобождението си.

След края на срещата Петров удостовери и пред медиите, че той и членовете на управата одобряват решението за тяхното освобождение и поемат ангажимент да не апелират вписването на новия Управителен съвет. 

Не съм сюрпризиран, че излъгаха. Имам визия с какви хора се занимавам.

Ясна е задачата на Христо Йовов и Гошо Гинчев, а точно да пречат по всевъзможен метод и да попречват встъпването в служба на новоизбраните ръководители на Българския състезателен тотализатор, както и оптимално дълго да се облагодетелстват от към момента заеманата от тях служба.
Времето на трудоустроените завършва скоро.... "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР