Софийският градски съд освободи без мярка за неотклонение Илиян Димитров,

...
Софийският градски съд освободи без мярка за неотклонение Илиян Димитров,
Коментари Харесай

Пуснаха без мярка обвинения, че е откраднал джипа на Росен Плевнелиев |

Софийският градски съд освободи без мярка за неотклонение Илиян Димитров, който е упрекнат като помощник в кражбата на автомобила на някогашния президент Росен Плевнелиев, оповестиха от съда.

Според магистратите няма никакви доказателства Димитров да е съпричастен към кражбата. 

Съдът се стимулира, че , базирайки се на полицейска докладна бележка с догатки, която не е доказателство, преди да бъде тествана, съобщи Българска телеграфна агенция.

Джипът на Плевнелиев беше откраднат преди коледните празници от паркинга в столичен мол, като по това време е употребен от брачната половинка на някогашния президент Десислава Плевнелиева. 



Дни по-късно беше, при интервенция на Столична дирекция на вътрешните работи, като се издирваха и двама негови съучастници. 

Според съда Десислава Плевнелиева не е била сигурна при разпознаването на мъжа. Тя го е описала като " бухнал мъж с черна кожа ", а обвиненият е слаб и ярък. Техническото средство, с което се твърди, че е била източена информация от ключа на автомобила също не е било открито. От дома на Димитров не са били конфискувани нито уличаващи движимости, нито облекла и раница, отговарящи на описанието.

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР