Софийската община „Слатина“ се превърна в удобна хранилка на приближения

...
Софийската община „Слатина“ се превърна в удобна хранилка на приближения
Коментари Харесай

Софийска община стана хранилка за „Да, България”

Софийската община „ Слатина “ се трансформира в комфортна хранилка на доближения кръг родственици и другари на Георги Илиев, кмета от „ Да, България” с водач Христо Иванов, сигнализира източник на Lupa.bg в управата на региона. Почти целият отдел „ Чистота “, да вземем за пример, бил от хора без опит и познания, само че с верните връзки и познанства, безапелационен е информаторът ни.

Началник отдел тук е Благородна Здравкова, която е близка другарка на Георги Илиев, само че и майка на Александър Груев, съучастник на кмета в някои от неговите компании. Здравкова е уредник на всички културни мероприятия на регион „ Слатина”, които добре замаскирани под това название са добър източник на приходи от приятелския кръг на кмета на гърба на общината.

Друг забавен кадър на Георги Илиев е новият секретар на региона Пепа Петкова. Дамата също е от приятелския кръг на кмета, и, някак естествено, без да има нужния опит и подготвеност, командва цялата община.

Схемите на кмета от „ Да, България” стигат до такава степен, че незабавно след назначението на Петкова като секретар, на управителна служба в отдел „ Чистота “ е набутан и брачният партньор й Божидар Петков. Точно като гербаджията Пламен Даракчиев, основен специалист в администрацията на регион „ Слатина “, за който към този момент писахме, и Божидар Петков не прекалява с идването си на работа, само че за сметка на това възнаграждението му е уместно - към 2000 лева

Вероятно тлъстият бюджет на „ Чистота “ в „ Слатина “ е примамлива хапка за необятния кръг доближени към кмета, ядосва се читателят на Lupa.bg.

Интересна личност в управлението са софийската община е Надежда Бачева, изтъкнат активист на обединението „ Демократична България”, към която принадлежи Георги Илиев. За нея можем да прочетем много „ суперлативи “. Политическото й предопределение е като зам.-кмет по образованието, само че досега госпожа Бачева показва нулева интензивност в ресора си, приключва източникът на Lupa.bg.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР