Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския градски съд

...
Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския градски съд
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на жената, убила майка си с над 100 удара

Софийската градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийския градски съд (СГС) против 38-годишната жена, умъртвила майка при нечовечен побой в апартамент в столичния квартал „ Христо Смирненски”.

Прокуратурата изнесе още информация за това по какъв начин тъкмо е осъществено закононарушението. Обвиняемата нанесла не по-малко от 100 удара с ръце и крайници в тялото и главата на жертвата. От държавното обвиняване прецизират, че подсъдимата била подвластна от алкохол, вземала и разнообразни психоактивни субстанции - марихуана, екстази, амфетамини, метаамфетамини, халюциногенни гъби. Тя постоянно проявявала вербална и физическа експанзия по отношение на майка си, осведомят от Нова телевизия.

Убийството бе осъществено на 11 февруари предходната година. Тогава жертвата посетила жилището на щерка си. Тя била изпратена да купи бира и щом се върнала, обвинената почнала да я гони от вкъщи си. Майката обаче не си тръгнала, защото била привикнала с отношението на щерка си. Подсъдимата решила, че единственият метод да се освободи от наличието на майка си, е да я убие. Така почнала поредно и със забележителна мощ да удря дамата по цялото тяло и в региона на главата. По този метод ѝ предизвикала голям брой пострадвания, които довели до гибелта ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР