Софийска градска прокуратура (СГС) се самосезира след преди броени дни

...
Софийска градска прокуратура (СГС) се самосезира след преди броени дни
Коментари Харесай

И прокуратурата започва проверка по случая с взривения мост в Крим


Софийска градска прокуратура (СГС) се самосезира след преди броени дни и данните за „ българска диря “ по случая, оповестяват от държавното обвиняване.

Прокурор е разпоредил осъществяването на по случая. Тя е предоставена на Министерството на вътрешните работи и ДАНС, като след привършване материалите следва да бъдат докладвани в прокуратурата за преценка на събраните данни и съществуването на учредения за формиране на досъдебно произвеждане.

Главният прокурор Иван Гешев също разяснява тематиката.

„ Надявам се българските служби в незабавен порядък да разсеят всевъзможни подозрения за присъединяване на страната ни във гърмежа на Кримския мост ", написа в " Туитър " Иван Гешев. По думите му няма идея, която да оправдае убийствата на почтени украински жители.

Вчера стана ясно, че и ДАНС стартират инспекция във връзка информацията, че камионът, предизвикал гърмежа, е тръгнал от България. Тя е разпоредена от служебния министър-председател Гълъб Донев.

Говорителят на кабинета Антон Кутев заяви през вчерашния ден, че държавното управление е изискало информация от ДАНС и Министерство на вътрешните работи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР