София. Заместник-председателят на ПП АБВ Любомира Ганчева бе лично поканена

...
София. Заместник-председателят на ПП АБВ Любомира Ганчева бе лично поканена
Коментари Харесай

ПП АБВ единствени от България със свой представител на международен инвестиционен форум, по време на който се сключиха споразумения за над 1 млрд. eвро

София. Заместник-председателят на Политическа партия АБВ Любомира Ганчева бе персонално поканена за преподавател на огромния конгрес " Зауралье 2019 ", който се организира в интервала 22-23 юни в Република Башкортостан, в състава на Руската Федерация. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Той събра на едно място над 1300 участници, специалисти от 11 страни и 129 доброволци от 8 страни. В продължение на два дни се организираха над 12 бизнес мероприятия на територията на комплекса.
Любомира Ганчева участваше като преподавател на първия ден от форума и заради триумфа на изявлението си, получи персонална покана от уредниците за изявление на заключителната полемика на високо ниво. В нея взеха присъединяване главата на Република Башкортостан господин Ради Хабиров, ръководителят на Агенция за стратегически начинания на Руската Федерация госпожа Светлана Чупшева и ръководителят на " Деловая Русия " господин Андрей Назаров. Модератор на срещата бе съветският публицист и президент на телекомпания «ВИD» Александр Любимов. Дискусията продължи над час и половина и бе отразена от всички медии на Република Башкортостан и от водещи съветски и интернационалните медии.
В културната стратегия на форума взе присъединяване и холивудската звезда, специалист по бойни изкуства, специфичен представител на Министерството на външните работи на Русия за руско-американските филантропични връзки Стивън Сегал.
И след привършване на форума Ганчева ще продължи взаимоотношението си с уредниците на мероприятието и ще постави старания да развие сполучливи бизнес връзки сред България и Башкортостан.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР