София. Заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайнен, отговарящ за работните

...
София. Заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайнен, отговарящ за работните
Коментари Харесай

ЕК: Посещение на заместник-председателя на Европейската комисия Юрки Катайнен в България, 20-21 юли 2017 г.

София. Заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайнен, отговарящ за работните места, растежа, вложенията и конкурентоспособността, ще посети България на 20 и 21 юли 2017 година, се споделя в известие от пресслужбата на Европейска комисия.
В рамките на визитата си, заместник-председалят Катайнен ще се срещне с президента на България Румен Радев, премиера Бойко Борисов, министъра на финансите Владимир Горанов и ще взе участие в полемика в Народното събрание.
На 21 юли от 15:00 ч. в Дома на Европа (ул. Г.С. Раковски 124) заместник-председателят на Европейската комисия, дружно с вицепремиера Томислав Дончев, ще взе участие в Гражданския Диалог за Бъдещето на Европа. Сред главните тематики на полемиката ще бъдат бъдещето на европейската защита и метода, по който се финансира бюджетът на Съюза. Събитието е отворено за всички искащи да вземат участие в полемиката и дружно с гостите да обменят отзиви за бъдещето на Европейски Съюз. Участието в полемиката на място е със наложителна предварителна регистрация. Гостите ще могат да задават въпросите си и да разясняват онлайн в Twitter и http://www.sli.do с хаштагове #EUdialogues и #FutureOfEurope. Модератор на разговора с жителите ще бъде журналистката от Българска национална телевизия Добрина Чешмеджиева.
Предвидено е посещаване на компания " Краностроене инженеринг " - ЕООД София, изпълняваща план по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност 2014-2020 “, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване. Посещението ще се състои от 17:30 ч. на 20.07 (четвъртък) и ще бъде намерено за медиите.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР