София. За момента АБВ е единствената нестандартна политическа партия, която

...
София. За момента АБВ е единствената нестандартна политическа партия, която
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров: За момента АБВ е единствената нестандартна политическа партия, която може да донесе нещо ново

София. За момента АБВ е единствената ексцентрична политическа партия, която може да донесе нещо ново. Това сподели лидерът на листата на Политическа партия АБВ в 23 МИР София и 3 МИР Варна доцент Атанас Мангъров по Българска национална телевизия .

" Хубаво е да се извършват заповеди, само че е добре и да се мисли. Сляпото извършване на заповеди, без влагането на мисъл, е пагубно. За трети път сме на път да се затворим. Не е това методът, по който можем да се борим с този развой. В момента, в който отворим отново стартира всичко изначало. Болниците, като видите с какъв брой кревати разполагат, ще устоят. Няма да устоят, в случай че не се включи съответно доболничната помощ ", съобщи доцент Мангъров.

" В момента с тези нелепи ограничения, карантини, на процедура когато някой се разболее от коронавирус единственият метод да получи лекуване е да влезе в болница. В резултат на това имаме 7000 души, а би трябвало в болница действително да са 1000 и няколко стотин, които имат потребност от О2, останалите би трябвало да се лекуват у дома. Това е едно от нещата, което трябваше за тази повече от година да се направи, а не беше. Тези локдауни основават услвия за поява на нови варианти. Абсолютна здравна неточност е да се прави всеобща имунизация по време на зараза, това ще сътвори проблеми. Заповедите са си заповеди, само че би трябвало и да се мисли ", добави доцент Атанас Мангъров.

Относно правосъдната система доцент мангъров разяснява, че образец за действието ѝ е Специализираният съд. " Той към този момент 6-та година води едно дело, като не беше в положение да си прочете обвинителния кат ", посочи той. " Хора, които са по 20-30 година в ръководството не могат да се извадят от това положение на корумпираност. Ако те не се махнат, не приказвам единствено за тези, които са на върха, в случай че не се направи някакво рестартиране и хората не се разсънят ще продължаваме да се варим в личния си сос, до момента в който мандажата не изгори ", разяснява той.

" Много постоянно слушам - ще гласоподавам за вас, само че не желая за АБВ и назад. Ако човек желае да има естествен живот би трябвало да гласоподава както за мен, по този начин и за АБВ. Аз съм с тези хора, тъй като съм решил, че за момента те са единствената ексцентрична политическа партия, която може да донесе нещо ново. Хората да надвият предразсъдъците си и да гласоподават с бюлетина номер 6 ", добави доцент Атанас Мангъров.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР