София. Великотърновското ръководство на БСП и народният представител Весела Лечева

...
София. Великотърновското ръководство на БСП и народният представител Весела Лечева
Коментари Харесай

Социалистите от Велико Търново дариха козунаци на Дома за възрастни хора „Венета Ботева“ във Велико Търново в рамките на кампанията „Солидарен Великден“

София. Великотърновското управление на Българска социалистическа партия и националният представител Весела Лечева подариха козунаци на Дома за възрастни хора „ Венета Ботева “ във Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

Акцията е част от Националната акция на Българска социалистическа партия „ Солидарен Великден “. Тя се организира за втора година по самодейност на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и към този момент е годишна.

В рамките на „ Солидарен Великден “ социалисти от цяла България подкрепят възрастни и обществено слаби хора като подаряват артикули, с цел да имат и те празнична софра. Традиционните за празника козунаци и другите хранителни артикули са българско произвеждане, задачата е социалистите да бъдат солидарни с родния бизнес като осъществят продукцията му.

Възрастните хора от Дома благодариха за вниманието и споделиха, че локалната конструкция на Българска социалистическа партия и Весела Лечева са чести донори на обществената институция. В знак на признателност те подариха ръчно направено пано с българския трикольор на ръководителя на социалистите във Велико Търново Михаил Михалев. Той от своя страна даде обещание, че ще го закачи в партийната централа.

Местната конструкция на социалистите ще продължи акция „ Солидарен Великден “ и на следващия ден, когато Младежкото обединяване и Общинския партиен съвет ще създадат подаяние и в Руската черква във Велико Търново.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР