София. Тази сутрин започна товаренето на част от набраните до

...
София. Тази сутрин започна товаренето на част от набраните до
Коментари Харесай

Два камиона с набраните до момента дарения по кампанията на БЧК ще тръгнат днес, благоворителната инициатива продължава и на кратък номер 1466

София. Тази заран стартира товаренето на част от набраните досега дарения по акцията на БЧК в поддръжка на потърпевшите от спора в Украйна, оповестиха от БЧК . Първите два камиона на Червения кръст, част от филантропичния ескорт на българската страна, ще тръгнат през днешния ден, 1 март 2022 година, към 11.30 ч., от централата на БЧК на бул. „ Джеймс Баучер “ 76.

Кратък номер 1466 в поддръжка на потърпевшите от спора в Украйна

В рамките на Националната благотворителна акция на Българския Червен кръст е задействан къс номер 1466 за всички мобилни оператори. На него всеки, който желае да поддържа акцията, може да изпрати sms и да подари 1 лева за потърпевшите от спора в Украйна.
Вчера, 28 февруари, организацията започва и акцията за набиране на финансова помощ за потърпевшите. Откритата банкова сметка е:

БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
BG23UNCR76301077778563
UNCRBGSF
(За потърпевшите от спора в Украйна)

Кампанията за набиране на материални дарения продължава, като всички, които желаят да се включат, могат да го създадат в регионалните структури на БЧК, както и в централата на организацията на бул. „ Джеймс Баучер “ 76 в София.

БЧК показва своята дълбока признателност към стотиците самостоятелни и корпоративни донори, които се отзоваха в поддръжка на потърпевшите от спора в Украйна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР