София. София ще посрещне елита на световния тенис за шеста

...
София. София ще посрещне елита на световния тенис за шеста
Коментари Харесай

Световният тенис се завръща в България и в ефира на DIEMA XTRA в края на септември

София. София ще посрещне елита на международния тенис за шеста поредна година в влиятелния шампионат от сериите ATP 250 – Sofia Open 2021. Едно от най-значимите спортни събития за тази година в България ще се организира от 26 септември до 3 октомври и ще бъде излъчено извънредно в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Срещите от главната скица на Sofia Open 2021 могат да бъдат проследени в програмата на премиум спортния пакет DIEMA XTRA, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Предшестващите квалификации ще бъдат излъчени директно по NOVA SPORT.

„ Щастливи сме да обявим, че Нова Броудкастинг Груп ще предложи на българските фенове нови страсти с шестото издание на Sofia Open. Срещите от шампионата още веднъж ще добавят атрактивното спортно наличие в програмата на DIEMA XTRA. Утвърденото партньорство с уредниците на най-престижния тенис шампионат у нас ни дава убеденост, че през 2021 година упованията на феновете ще бъдат надградени, утвърждавайки конкуренцията като традиция в календара на АТР “ разяснява Главният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.

" Радваме се, че Нова Броудкастинг Груп още веднъж е част от фамилията на Sofia Open. Работещи дружно с нас от 2018 година, те не престават да показват безрезервна поддръжка като спонсор и формален ефирен сътрудник на територията на България. Високо ценим продължаващото съдействие, което се ускорява с всяка последваща година. Благодарение на потвърдения ни сътрудник в лицето на Нова Броудкастинг Груп, шестото издание на шампионата ще предложи нови страхотни страсти както на публиката в залата, по този начин и на всички почитатели на тениса пред телевизионния екран “ - съобщи Кей Годкхинди – турнирен шеф на Sofia Open.

Първият публично обявен състезател, който ще стане част от шампионата тази година, е французинът Гаел Монфис. Тенис звездата е десеткратен първенец в шампионатите на ATP и заема № 20 в международната класация. Не пропускайте да разберете кои ще бъдат и другите, които ще се причислят към Монфис в края на септември в „ Арена Армеец “.

Гледайте Sofia Open 2021 от 26 септември до 3 октомври в спортните канали на Нова Броудкастинг Груп, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР