София. Ще предложим отмяна на решението от вчера за допълнително

...
София. Ще предложим отмяна на решението от вчера за допълнително
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин, БСП: Ще предложим отмяна на решението от вчера за допълнително възнаграждение на депутатите до 25 % и ще искаме замразяване на депутатските заплати

София. Ще предложим анулация на решението от през вчерашния ден за в допълнение заплащане на депутатите до 25 % и ще желаеме заледяване на депутатските заплати. Това сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Кристиан Вигенин обърна внимание, че Българска социалистическа партия не е подкрепила признатите през вчерашния ден оферти и акцентира, че с този брифинг желаят да сложат завършек на спекулациите по тематиката.

" Във връзка с признатото през вчерашния ден предложение на " Демократична България " за установяване на в допълнение заплащане на народните представители в размер до 25 % от месечното заплащане, ПГ на " Българска социалистическа партия за България " внася следното предложение за промени в Правилника за организацията и активността на Народното събрание. Първо, да отпадне признатият текст ", сподели Вигенин.

Той съобщи, че Българска социалистическа партия прави и второ предложнеие възнагражденията да бъдат замразени на нивата на последния месец на 44-ото Народно заседание. " Трето - въобще унищожаване на настоящия механизъм, при който заплатите на Народните представители се актуализират на всеки три месеца ", сподели още Вигенин.

Според него с трите оферти ще бъде поправена грешката на Народното събрание от през вчерашния ден.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР