София. Шампионите и призьорите в елитните първенства на България по

...
София. Шампионите и призьорите в елитните първенства на България по
Коментари Харесай

Златен медал за волейболните фенове

София. Шампионите и призьорите в елитните шампионати на България по волейбол при мъжете и дамите за сезон 2020/2021 ще получат своите заслужени оценки в границите на актуалната седмица.

Национална волейболна лига реши да връчи и един специфичен златен орден - за волейболните почитатели!

Измина извънредно сложен сезон. Сезон с доста завладяващи мачове и високо равнище на волейбола. Но и със основна липса в залите поради пандемията. Липсата на невероятната волейболна аудитория.

Национална волейболна лига изрича своята признателност към почитателите на всеки волейболен клуб в България - че даже и в предизвикателните времена намираха метод да демонстрират своята поддръжка към любимците си.

Заради невъзможността да вземат участие онлайн като седмия състезател в мачовете на своите тимове, волейболните почитатели трябваше да съпреживяват страстите, гледайки по малкия екран и създавайки своя виртуална волейболна зала в интернет пространството. Но постоянно намираха метод да покажат какъв брой им липсва да са с любимците си в спортната зала.

От името на самите волейболни клубове и Национална волейболна лига желаеме да им кажем: " Вие ни липсвате повече! " Но в действителност най-важното обръщение към всички волейболни почитатели наред с вярата за по-доброто на следващия ден е: " Очакваме ви с неспокойствие назад в залата! "
Към вас, вашите фамилии и близки - бъдете здрави! И знайте, че за волейболните клубове, за волейболистите и за Национална волейболна лига вие, почитателите, сте същински първенци!

Шампионите и призьорите в Суперлигата по волейбол за мъже и в женската " Демакс лига " за сезон 2020/2021 ще получат неповторими медали. Златните, сребърните и бронзовите оценки съставляват самобитна волейболна топка с българското знаме на нея и са основани на логото на Национална волейболна лига.

Златен орден ще бъде връчен алегорично на Български народен волейболен фенклуб. Събраните в солидната група на последователите другари на волейбола от всички кътчета на България не стопират да споделят дружно пристрастеностите от обичаната игра. А след приключването на сезона с финалите в мъжката Суперлига и представител на почитателите ще получи подобаващ шампионски орден - златно отличие за златните почитатели!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР