София Ричи и нейният съпруг, Елиът Грейдж, отпразнуваха година откакто

...
София Ричи и нейният съпруг, Елиът Грейдж, отпразнуваха година откакто
Коментари Харесай

София Ричи и съпругът й отпразнуваха година откакто си казаха най-важното Да

София Ричи и нейният брачен партньор, Елиът Грейдж, отпразнуваха година откогато си споделиха най-важното " Да ".

Двамата разгласиха фрагменти от специфичния ден. В обществените си мрежи дъщерята на артиста Лайънъл Ричи, написа: " На същия ден, преди година! Искам да се омъжа за теб още милион пъти. " На фотосите са тя и Елиът по време на церемонията, облечени в сватбените си тоалети. Преди година инфлуенсърката избра рокля на Chanel, а тържеството се организира във Франция.

Малко след огромния си ден София показа пред сп. Vogue, че в края на вечерта двамата с Грейдж са седнали да ядат паста и да разискват детайлностите от деня. " Стояхме и си говорихме до сутринта, беше ужасно. " По нейни думи тогава татко й, напът към олтара й рекъл, че тя е любовта на живота му и се гордее с нея. " Беше доста прочувствен ден, аз съм огромна късметлийка, че имам такива родители ", сподели тогава наследницата пред стилната библия.

Сега, година след брака им, връзката на Ричи и Грейдж наподобява малко по-различна, изключително тъй като чакат първото си дете, както тя удостовери в изявление за Vogue през януари. " Ще имаме момиченце, което пораства толкоз бързо, че не мога още да кажа съответна дата на раждане ", показа Ричи. Тя изясни, че със брачният партньор й се надявали на момче и бил същински потрес, когато на джендър ревюто разбрали, че ще имат момиче. " Винаги съм мечтала да имам и от двете, Елиът също се зарадва на новината ", добави София.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР