София. Разчитам на ползотворно сътрудничество с Радио Фокус“ по важните

...
София. Разчитам на ползотворно сътрудничество с Радио Фокус“ по важните
Коментари Харесай

Корнелия Маринова, кмет на Ловеч: Разчитам на ползотворно сътрудничество с Радио „Фокус“

София. Разчитам на ползотворно съдействие с Радио „ Фокус “ по значимите за Ловеч и жителите въпроси. Това сподели за дневния блок „ Добър ден “ на Радио „ Фокус “ Корнелия Маринова, кмет на Ловеч. Тя поздрави Радио „ Фокус “, чиято стратегия от през днешния ден звучи на територията на града и региона на периодичност 101.2 MHz. „ Изключително сериозна и положителна за жителите е тази ваша самодейност. Ние имаме над 10 честоти на радиостанции, които предават, само че в случай че акцентът, който вие ще поставяте, ще бъде върху локалните събития, мисля, че доста елементарно ще бъдат извоювани нови слушатели. Още повече, че Радио „ Фокус “ е измежду националните осведомителни водачи, по тази причина и за нас е извънредно значимо това, че ще звучите и в Ловеч “, сподели Корнелия Маринова.
Тя добави, че медийте са един извънредно сериозен помощник, сътрудник и коректив за локалната власт, тъй като постоянно дават съображение човек да се замисли.
Кметът на Ловеч акцентира, че един от целите, заложени в новия бюджет на община Ловеч, е целенасоченото привличане на вложения, което е значимо за обезпечаването на стабилно икономическо развиване. „ Образованието е също значим приоритет за общината, инфраструктурата и услугите, всичко което се дава на жителите – качествено обслужване и оптимизация “, добави Маринова.
„ Данъчната политика през целия този мандат е била обвързвана със опазване размера на таксата за битови боклуци и неувеличаване на налозите, с изключение на в случаите, когато би трябвало да бъдат подхванати изискваните от закона дейности “, добави още тя.
Маринова съобщи още, че в Оперативна програма „ Региони в напредък “ Ловеч е в процедура на избор на реализатор за обществено жилище, в което ще бъдат издигнати жилища за хора, които са в тежко обществено състояние.
Росица АНГЕЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР