София. Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на

...
София. Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на
Коментари Харесай

Виктория Василева, ИТН: Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на колегите ни и не просто я разбираме, но ще я споделим

София. Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на сътрудниците ни и не просто я разбираме, само че ще я споделим. Това сподели Виктория Василева от " ИТН " от парламентарната естрада по време на дебата по избора на министър-председател и постоянен кабинет, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Днес избираме не просто държавно управление на България, а едно държавно управление, което ще има тежката задача да изведе България от няколко извънредно тежки рецесии. Ние разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на нашите сътрудници. Ние не просто разбираме тази отговорност, само че ние ще я споделим ",заяви още Василева

Тя уточни,че Има Такъв Народ ще поддържа претендента за министър-председател и бъдещата конструкция на Министерски съвет.

Виктория Василева изясни, че Има Такъв Народ поема извънредно тежки ресори, от които всички бягат. " Ще създадем всичко належащо, с цел да не се срамят българските жители от нас ", добави още Виктория Василева.

По думите й през днешния ден завършва времето за лозунги, заклинания и празни обещания, а стартират делата.

" Пожелаваме триумф на министрите и това, в което бих могла да уверя нашите съдружни сътрудници, че ние ще бъдем поредни, лоялни и правилни сътрудници ", добави още тя.
Виктория Василева съобщи, че Има Такъв Народ ще продължат да бъдат същински.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР