Ръководителят на Nvidia отговори на редица въпроси за Moore Than

...
Ръководителят на Nvidia отговори на редица въпроси за Moore Than
Коментари Харесай

Дженсен Хуанг вярва, че в бъдеще изкуственият интелект ще генерира текстурите, обектите и героите в игрите

Ръководителят на Nvidia отговори на редица въпроси за Moore Than Moore и показа визията си за близкото бъдеще. По-конкретно Дженсен Хуанг беше запитан за вероятностите за потреблението на изкуствения разсъдък в игрите. В момента компанията интензивно създава DLSS, която съчетава няколко технологии – за основаване на спомагателни пиксели и увеличение на резолюцията и технология за генериране на междинни фрагменти. Тя също по този начин стартира да вкарва технологията ACE за работа с NPC в игрите. Перспективите в близкото бъдеще са свързани с генерирането на текстури и обекти. Или може да имате обекти с ниско качество и изкуственият разсъдък ще ги усъвършенства. ИИ също по този начин ще основава персонажите в игрите.

Очевидно е, че всички бъдещи игри ще употребяват изкуствен интелект. Ще имате компютър с ИИ и ще можете да употребявате асистента G-Assist на Nvidia в игрите. GeForce е най-голямата комерсиална марка за игри в света и тя непрестанно се разраства. Така че в бъдеще всеки, който има една от тези графични карти, ще има достъп до ИИ технологията в някаква степен.

На Дженсън Хуанг беше заложен и въпрос по отношение на поддръжката на функционалностите на Windows Copilot от устройствата от серията RTX. Според него Microsoft е оповестила, че RTX продуктите ще поддържат средата Copilot. Ръководителят на компанията също по този начин означи, че Nvidia в действителност е почнала да внедрява ИИ в компютрите още преди девет години, когато беше показано първото потомство GeForce RTX.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР