София. R&M България Производство“ спечели първото място на годишните бизнес

...
София. R&M България Производство“ спечели първото място на годишните бизнес
Коментари Харесай

„R&M България Производство“ завоюва първо място на бизнес наградите на b2b Media

София. „ R&M България Производство “ завоюва първото място на годишните бизнес награди на b2b Media в категорията „ Проект с просветителна устременост в областта на бизнеса “. Отличието е присъдено за третото издание на стажантската стратегия „ Инженерна академия “, оповестяват от Интеримидж. Компанията е част от швейцарската група R&M, международен водач в цялостните решения за висококачествени информационни мрежи, а заводът в София е тясно профилиран в създаването, дизайна и производството на оптични съставни елементи.

Едногодишната стажантска стратегия „ Инженерна академия “ предлага на бъдещите инженери изключителна опция за придобиване на първичен професионален опит в интернационална компания, водеща в сектора. Програмата датира от 2019 година и се организира в индустриалната база на „ R&M България Производство “ в София.

„ По своя план стажантската стратегия е устойчива инвестиция в развиването на младите инженерни гении в България, както и за задържането им у нас, и се явява израз на полезностите на компанията за отговорност, грижа и водачество на локално и световно равнище “, показва Станка Стоянова, шеф на отдел „ Човешки запаси “ в „ R&M България Производство “. “Основна заслуга за триумфа на академията имат специалистите, които влизат в ролята на ментори. Във всеки модул стажантите работят по самостоятелна стратегия дружно с менторите, които ги направляват и правят оценка “, прибавя тя.

„ Инженерна академия “ 2021-2022 притегли приключили трета година в университет (инженерна специалност) или преди малко дипломирани инженери. Петте модула на образование се организираха в основни за „ R&M България Производство “ отдели (Производство, Локален инженеринг, Качество, Глобален инженеринг и оперативно подкрепяне и Развоен център). Разработваха се проблеми по действителни планове. Младите хора се образоваха със срочен трудов контракт за интервал от 1 година с цялостни осигуровки и мотивиращо заплащане. Стажът завърши с връчване на документ и опция за назначение на работа в компанията.

„ Инженерна академия “ ще се организира и тази година като кандидатстването към този момент започва. Краен период на кандидатстване – 01. 08. 2022 година
За да кандидатствате, последвайте линка или изпратите настоящо CV на британски език на имейл [email protected], като опишете Вашите цели и упования от стажантската стратегия.
Повече информация за условията за банкет в Инженерната академия може да получите на [email protected], както и на тел. +359 878 52 00 12.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР