София. Приемането на така нареченото френско предложение“ от парламента в

...
София. Приемането на така нареченото френско предложение“ от парламента в
Коментари Харесай

Костадин Костадинов, Възраждане: Нашите европейски партньори за пореден път ни предадоха

София. Приемането на по този начин нареченото „ френско предложение “ от Народното събрание в Северна Македония не е изненада за нас, както не е изненада това, че беше признато модифицирано предложение, за чиито промени по този начин и не бяхме известени. Това се споделя в изказване на водача на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

„ Възраждане “ към този момент внесе в деловодството на Народното събрание свое предложение за анулация на взетото към този момент решение от българския парламент предвид на това, че има разминаване сред разновидностите, гласувани в София и Скопие.

Както е добре известно обаче, актуалното ръководещо болшинство отхвърли изобщо да допусне предлагането като точка за разглеждане в дневния ред.

Позицията на „ Възраждане “ е, че това е спомагателна и още по-основателна причина да има доста скоро предварителни избори. С към този момент нов състав на Народното събрание, ще има доста по-голям късмет за ново решение на българския парламент и за нова опция за предоговаряне на изискванията, при които България позволи началото на преговорния развой на Северна Македония за участие в Европейския съюз.

Категорични сме, че осъществяването на българските условия би трябвало да предхожда преговорния развой и всеки един подробност от него, за което ще се борим и в 48-то Народно заседание.
Вгледано в рецесиите, които ни въздействат всекидневно, огромна част от българското общество не обърна внимание, че при визитата си в Народното събрание на Северна Македония Урсула фон дер Лайен изрично изясни, че преговорният развой няма да включва исторически въпроси, тя съобщи и че има македонски език. Македонският парламент одобри „ френското предложение “ откакто в продължение на дни имаше изявления на трибуната му, които показваха българофобия.
Това демонстрира, че нашите европейски сътрудници за следващ път ни предадоха, поставяйки общностните ползи пред нашия народен интерес.

Показаха ни ясно и изрично, че те пазят позиции, които са промакедонски, а не пробългарски, без значение че България е член на Европейския съюз. Това за следващ път сподели, че статутът ни в съюза не е на пълновръстен член, а се равнява на статута на обслужващ личен състав, споделя още Костадинов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР