*** София. От 9.00 часа Централната избирателна комисия (ЦИК) започва приема

...
***
София. От 9.00 часа Централната избирателна комисия (ЦИК) започва приема
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 10 август 2022

***
София.
От 9.00 часа Централната изборна комисия (ЦИК) стартира приема на документи за регистрация на партии и обединения за присъединяване в предварителните парламентарни избори на 2 октомври т.г.

***
София.
От 10.00 часа в Министерството на защитата, министърът на защитата Димитър Стоянов ще даде конференция, на която ще показа целите в своята работа и екипа си

***
София.
От 10.00 часа в Пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на ИПИ на тематика: Нов метод към обществената отбрана: Предложения на ИПИ за промени в обществените прехвърляния и услуги, където ще представим някои съществени заключения от работата си в областта на обществената политика през последните години.

***
София.
От 10.30 часа в административната постройка на „ Държавна консолидационна компания “ ЕАД (ДКК) –ръководството на ДКК ще даде конференция.

***
София.
От 11.00 часа, в Министерството на нововъведенията и растежа залата на ул. „ Леге “ 2-4, служебният министър Александър Пулев ще показа екипа си и целите в работата на министерството, оповестиха от ведомството.

***
София.
От 11.00 часа в зала „ Пресцентър “ на Министерството на труда и обществената политика вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров ще даде конференция за показване на целите на министерството и членовете на политическия си кабинет.

***
София.
От 14.00 часа в постройката на Министерството районното развиване и благоустройството, министър арх. Иван Шишков ще организира работна среща с управлението на Националното съдружие на общините в Република България

***
Благоевград.
От 07.15 часа в Районна прокуратура – Благоевград ще организира брифинг, на който ще бъдат предоставена информация, касаеща водените досъдебни производства. Събитието ще се състои пред постройката на Районна прокуратура – Благоевград.

***
Варна.
От 10.00 часа ще се организира съвещание на Общински съвет-Варна

***
Варна.
От 18.00 часа в Морската градина на Сцена " Раковина ще се състои концерт проведен от " Ръководството на Асоциация " Да съхраним дамата ",, във връзка отбелязване
25-години Сдружение " Асоциация " Да съхраним дамата ".

***
Враца.
От 10.00 часа е парка зад паметника на Христо Ботев ще се организира самодейността „ Лято в библиотеката ”- Лятна читалня - четене на приказки за деца до 7 години

***
Дупница.
От 11.00 часа в постройката на общинска администрация ще бъде показан „ Демонстрационен план за подготовка за повторна приложимост и преработване на използвани матраци ”.

***
Ловеч.
От 21.15 часа на паркинга на магазин Лидл в Ловеч ще гостува гратис автокино.

***
Смолян.
От 11.00 часа на кръстовището сред ул. „ Евредика “ и ул. „ Дичо Петров “ (след супермаркет Арена) в град Смолян ще бъде направена презентация на нова технология по безизкопна рехабилитация на канализацията по метода „ Тръба в тръба “.

***
Смолян.
От 14.00 часа в постройката на Община Смолян в зала 247, ще се организира конференцията по отношение на реализацията на план: № BGENVIRONMENT-3.002-0004 „ Въвеждане на общински схеми за разделно събиране и преработване на боклуци на територията на Община Смолян и Община Баните “, който се реализира с финансовата поддръжка на Програма „ Опазване на околната среда и климатични промени “, посредством ФМ на ЕИП 2014-2021 година

***
Сопот.
От 10.00 часа в църквата „ Св. св Ап. Петър и Павел “ ще се отслужи панихида в памет на жертвите от най-кървавото събитие в историята на града - „ Страшното “.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “, ул. „ Българско опълчение “ 69,
Европа Директно Стара Загора ще бъде на посетители на Детски отдел: Моята история.
Вълшебна библиотека. Програма „ Изследователи ”: Дърво на знанието; Програма „ Седем континента - седем изумителни съкровищници на природата ”: Европа; Арт работилничка „ Сръчковци ”.

***
Стара Загора.
От 20.00 часа на сцената пред Община Стара Загора ще се състои концерт на Стелияна Христова и вокалните осъществявания на Петко Савов.

***
Хасково.
От 10.30 часа в Република България „ Хр. Смирненски “ - Детски отдел ще се организира самодейността „ Какво сподели калинката “ от Джулия Доналдсън чета и рисувам

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР