Това, което чух от г-н Борисов, е, че има голям

...
Това, което чух от г-н Борисов, е, че има голям
Коментари Харесай

Петков: Г-н Пеевски е увиснал на врата на Борисов



" Това, което чух от господин Борисов, е, че има огромен тил, който е хлъзгав. Освен огромен тил има и огромен врат – за жалост, господин Пеевски се е висящ на него и го задушава ". Тази поредна порция замяна на реплики изстреля съпредседателят на „ Продължаваме промяната – Демократична България " Кирил Петков в коридорите на Народното събрание. 

Относно предварителното премахване на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков Петков сподели: „ Това, което през вчерашния ден се случи и аз в действителност скърбя, тъй като това е следващият случай.

Сигурен съм, че Желязков не би нарушил Конституцията, в случай че имаше свободна воля. Г-н Пеевски му подвикваше от първия ред, а Борисов се съгласяваше и той нарушаваше разпоредбите ".

Той съобщи, че е безусловно сигурен, че Мария Габриел не би поставила имена в проектокабинет, които не са съгласувани. „ Да, само че господин Пеевски и господин Борисов ѝ споделиха да го направи ", добави Петков.

По думите му случилото се през вчерашния ден е ясно известие към свестните хора от ГЕРБ. „ Ако желаете ГЕРБ да има обикновено ръководство и да бъде част от европейско такова, вие би трябвало да се отървете от воденичния камък, който ви се е закачил на хлъзгавия врат на господин Борисов, а това е господин Пеевски ", безапелационен бе съпредседателят на ПП–ДБ. Според него това е методът България да отиде напред.

" Не знам за какво тези две булки изясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде младоженка единствено на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя - от през днешния ден ви го предсказвам ". Това съобщи пред публицистите пък съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски. 

" Да бъдем съществени, тези хора не могат нищо друго да създадат, с изключение на да скимтят и да се молят на Борисов ", съобщи още той. 

Той още веднъж акцентира, че в случай че това в организация " Митници " се окаже правилно - от Движение за права и свободи няма да работят с тях. " Кирил, който изяснява кой на кого е висящ, да ви кажа -

молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него - аз не го сдобрих, тази виновност би трябвало да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет - Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него ", описа Пеевски. По думите му тогава Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 против 10 ноември.

Пеевски съобщи, че би трябвало да се види по какъв начин ще ги подреди народа на идните избори. " Може пък аз да застана сред тях и да направя салдото да не могат да ограбят страната ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР