*** София От 11.30 часа ще се проведе извънредно заседание

...
*** София От 11.30 часа ще се проведе извънредно заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 21 юли

*** София

От 11.30 часа ще се организира изключително съвещание на Народното събрание.

От 12.00 часа в Огледална зала в постройката на пл. " Народно заседание " 2 ще се организира съвещание на Комисия по районна политика, благоустройство и локално самоуправление.

От 13.00 часа в зала „ Изток “ в постройката на пл. " Народно заседание " 2 ще се организира съвещание на Комисията по енергетика.

От 13.00 часа в централата на Политическа партия АБВ ще се организира конференция.

*** Плевен

От 10.00 часа в залите на Учебния корпус на Медицински университет – Плевен ще се организира третият присъствен кандидатстудентски изпит от постоянната сесия на университета.

*** Пловдив

От 10.00 часа в офиса на СРС „ Подкрепа “ на бул. „ Руски “ 86 ще се организира конференция на тематика „ Проблеми с финансирането на болничното заведение от Здравна каса, обвързвано със характерните условия на работа в епидемиологична конюнктура и възходящото обществено напрежение “.

*** Русе

От 11.00 часа в зала „ Св. Георги “ на Областната администрация ще се организира съвещание на непрекъснато настоящата междуведомствена регионална епизоотична комисия.

*** Стара Загора

От 15.00 часа в западната част на Станционната градина (на бул. „ Славянски “ против блок 41) ще бъде направена алегорична първа копка за пускане на план „ Паркоустрояване, благоустрояване и възстановяване на физическата среда на „ Станционна градина “ в Стара Загора “.

*** Търговище

От 10.30 часа в цех „ ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД ще се проведат тествания на последните два от 13 ремонтирани танка Т-72. На събитието ще участват министърът на защитата Красимир Каракачанов и командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР