*** София. От 11:00 часа, Централен военен клуб, държавният глава Румен

...
***
София. От 11:00 часа, Централен военен клуб, държавният глава Румен
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 23 февруари 2023 г.

***

София.
От 11:00 часа, Централен боен клуб, президентът Румен Радев ще взе участие в церемонията по награждаване на спечелилите в Националния конкурс " Пожарникар на годината " за 2022 година. Събитието е под патронажа на президента.

***
София.
От 14.00 часа президентът ще организира среща на " Дондуков " 2 с изпълнителния заместник-председател на Европейската комисия Валдис Домбровскис.

***
София.
В Министерския съвет министър-председателят Гълъб Донев ще се срещне с изпълнителния заместник-председател на Европейската комисия с сектор " Икономика в полза на хората " Валдис Домбровскис.

***
София.
От 10.00 часа в зала " Максима " на гала в Университетът за национално и международно стопанство Валдис Домбровскис ще бъде почетен с почетното звание " Доктор хонорис идея на УНСС ".
***
София.
От 16.30 часа президентът ще взе участие в церемонията по награждаване на спечелилите в състезанието на Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ) за 2022 година

***
София.
От 11.00 часа в Централния боен клуб в столицата ще се организира церемонията " Пожарникар на годината - 2022 година "

***
София.
От 14:00 часа в зала " Марица " в Конферентен център " Тракия " вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров ще взе участие в церемонията по награждаването на спечелилите в XIII-то издание на състезанието " Годишни национални награди по сигурност и здраве при работа ", проведен от Фондация " Център за сигурност и здраве при работа " с поддръжката на ИА " Главна ревизия по труда ".

***
София/Белград.
Министърът на туризма доктор Илин Димитров ще бъде на работно посещаване в Сърбия.

***
София.
От 14.00 часа ще се организира постоянният брифинг на Централната изборна комисия по отношение на идните избори за народни представители, планувани за 2 април 2023 година

***
София.
От 18:00 часа общински съветници от Българска социалистическа партия ще поддържат цивилен митинг против презастрояването в квартал " Обеля " -1.

***
София.
От 13:00 ч. в Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на инициативния комитет за осъществяване на Референдум за опазване на българския лев.

***
София.
От 16:15 ч. в зала " Проф. Марин Дринов " на Българска академия на науките - показване на книгата " Академик Благовест Сендов през погледа на другари и сътрудници от България и света ".

***
София.
От 11.00 часа в хотел " Маринела ", зала " Киото " ще се организира интернационален конгрес " Заедно в битката с кибертормоза на деца ". На него ще участват висши представители на Министерство на вътрешните работи, Агенция по отбрана на детето в киберпространството - Израел, Министерство на образованието, Държавната организация за протекция на детето, висши образователни заведения, шефове на учебни заведения, учебни педагози, представители на публични организации, интернационалните специалисти.

***
София.
От 16:30 ч. ЛЕВИЦАТА! ще показа състава на Обществения съвет на лявата групировка, управляван от столетника Анжел Вагенщайн (101 години).
Събитието ще се организира в централата на Политическа партия АБВ на ул. " Врабча " в София.

***
Бургас.
От 17.00 до 19.00 часа в Hashtag studio в ще се организира благотворителната акция за пеликаните, проведена от Българска фондация " Биоразнообразие ".

***
Видин.
От 15:00 часа в залата на Общинския съвет ще се организира среща с представители на Висшето строително учебно заведение " Любен Каравелов ", град София.

***
Добрич.
В 10:00 ч. в Комплекса за обществени услуги за пълнолетни лица и деца с увреждания " Палитра " провеждат Мартенска работилница с участници от Дневен център за пълнолетни лица с увреждания. Организатор е Младежки център - Добрич.

***
Добрич.
В 14:00 ч. в Народно читалище " Пробуда - 1939 година " ще се организира среща диалог " С Левски в сърцето! " с посетител Цветан Сашев, организатор в отдел " Нова и най-нова история " в Регионален исторически музей - Добрич.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в заседателната зала на Общината ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет - Кюстендил.

***
Смолян.
От 13:00 часа в Заседателната зала на Община Смолян ще се организира съвещание на Общински съвет - Смолян.

***
Стара Загора.
От 17:00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще бъде показана книгата " Как Ротари се завърна в придвижване в България " на инж. Цвятко Кадийски и презентация на кино лентата " Исторически обзор на ротарианското придвижване в България ". Организатори Ротари клуб Стара Загора и Ротари клуб - Берое.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР