*** София От 10.50 часа пред монумент „Камбаните вицепрезидентът Илияна

...
*** София От 10.50 часа пред монумент „Камбаните вицепрезидентът Илияна
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 8 юни

*** София

От 10.50 часа пред паметник „ Камбаните " вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва на честванията на 40-ия празник на Международната детска асамблея „ Знаме на мира ".

От 9.00 часа в Софийския университет „ Св. Климент Охридски " ще се организира изпит по български език и литература. От 14.00 часа са изпитите по биология, физика и италиански език.

От 10.00 часа в градинката зад Националната библиотека ще се организира фестивалът „ Mish Mash Fest ".

От 10.00 до 22.00 часа сред ул. " Цар Симеон " и ул. " Св. Св. Кирил и Методий ", " Бакхус " и „ Пазари Възраждане " ЕАД ще се организира StrEAT Fest.

От 11.00 часа на ВИП терминала на летище София ще се организира конференция по случай премиерата на новото шоу на Филип Киркоров в България.

От 14.00 до 17.00 часа в зала „ Проф. Марин Дринов " на Българска академия на науките (ул. „ 15-ти ноември " 1) учени астрономи ще презентират известни тематики за Вселената в границите на взаимна конференция по астрономия.

От 14.00 до 18.00 часа в Борисовата градина, в тревното пространство към „ Езерото с лилиите ", ще се организира осиновителска акция на „ Екоравновесие " под мотото
„ Осиновявай, не купувай ".

*** Асеновград

В 8.30 часа от паметника на цар Иван Асен Втори потегля четвъртият обичаен поход „ Асеновградски върхове и пътеки ".

*** Бургас

В 9.45 часа на стадиона в квартал „ Ветрен " ще бъде намерено третото издание на Международния шампионат по пукотевица с лък за „ Купата на кмета на град Бургас ".

От 11.00 часа на площадката на „ Парк Арена ОЗК " започва 14-ият шампионат от Националния шампионат на България по стрийт фитнес.

От 12.00 часа в Културен център „ Морското казино " ще се организира първата осведомителна среща от Националната акция „ Роди дете в България ".

От 18.30 часа на остров Света Анастасия ще има открита сцена за концерт на джаз музиканти от
няколко страни.

*** Велико Търново

От 16.00 часа в огромната зала на общината ще се организира лекция за актуалните трендове в архитектурата и градското пространство.

*** Велинград

От 11.00 на площад „ Николай Гяуров " кметът доктор Костадин Коев ще открие Кулинарен фест.

*** Ветрино

От 18.00 часа на лятната сцена в града ще бъде отслужен церемониален водосвет във връзка 40- годишнината от основаването на общината. Празничната част ще стартира от 19.00 часа. От 19.30 часа празникът ще продължи с концертна стратегия на домакините от НЧ „ Просвета - 1905 " с. Ветрино, а от 20.30 часа присъединяване ще вземат българските поп реализатори Рафи и Трио Тринити.

*** Враца

От 10.00 часа пред постройката на общината ще се организира детски празник „ Усмивка ".

*** Горна Оряховица

От 11.00 часа в парк „ Градска градина " стартира 13-то издание на Празника на горнооряховския суджук. Финалът на надпреварата ще бъде от 15.00 часа. От 18.00 часа ще има фолклорна стратегия.

*** с. Грънчарово/Дулово

От 9.30 часа на открита сцена в селото ще се организира шести фолклорен събор „ Грънчарово пее
и играе ".

*** Перник./с. Люлин

От 17.00 часа пред читалището в селото ще се състои празнична стратегия „ Спасовден ".

*** Плевен

От 12.00 часа в Драматично-куклен спектакъл,,Иван Радоев " ще с организира XII-а гала „ Съотечественик на годината ", проведена от Федерация „ Съюз на
съотечествениците " - София и Дружество „ Възход " - Плевен, отдадена на Деня на Русия - 12 юни.

*** Пловдив

От 11.00 часа в зала „ Проф. арх. Йолов " на хотел „ Тримонциум " ще се организира 14-то следващо издание на Деня на репродуктивното здраве, проведен от съдружие „ Зачатие " в интерес на хората с репродуктивни проблеми под патронажа на Община Пловдив.

*** Свищов

От 10.00 часа в „ Нове " ще се организира кулинарно съревнование сред групите-участници в Фестивала за антично завещание „ Орел на Дунава " за достоверна антична кухня с подготвяне и представяне на ястията пред умело жури от историци, гастрономи и готвачи. Божана Кацарова, Master Chef България 2017 ще сготви ядене по рецепта от фамозната готварска книга на Древен Рим " De Re Coquinaria " на Марк Гавий Апиций - императорския готвач на Тиберий.

От 18.00 часа в „ Нове " ще се проведат огромните гладиаторски игри „ Колизеум ": гладиаторите от всички групи ще се състезават в категориите „ най-атрактивен дуел " и „ гладиатор на народа " за гласовете на публиката.

*** Стара Загора

От 9.00 часа „ Топлоелектрическа централа Марица изток 2 " ЕАД провежда съревнование по лов на риба край водите на бент. „ Овчарица ".

*** Сливен

От 18.00 до 19.30 часа ще се организира протестно шествие под надпис „ Да запазим българското семейство! ", което ще тръгне от постройката на общината.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР