*** София. От 08,00 часа на бул. Ал. Маринов“, в локалното платно

...
***
София.
От 08,00 часа на бул. Ал. Маринов“, в локалното платно
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 21 септември 2022 г.

***

София.

От 08,00 часа на бул. " Ал. Маринов “, в локалното платно под Академията на Министерство на вътрешните работи, ще се организира брифинг, във връзка Дни на сигурност на пътя в интервала от 16 до 22 септември 2022 година под мотото " Остани жив и избави живот “.

***

София.

От 09.00 до 18.00 часа, във връзка на своята годишнина, Музеят на авиацията е подготвил специфична стратегия с разнородни изненади и атрактивни преживявания за посетителите

***

София.

От 10.00 часа представители на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата " взаимно с Инициатива " Отрази светлина “ ще изнесат открит урок по пътна сигурност за учениците от 119 СУ " Акад. Михаил Арнаудов “ в град София

***

София.

От 10.00 часа служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание.

***

София.

От 11.00 часа, в Учебния център на БЧК по първа помощ за кандидат-водачи на МПС в София, бул. " Дондуков “ 61, представители на Пътна полиция към Групово дело " Национална полиция “ ще изнесат открит урок по пътна сигурност. Бъдещите водачи ще се срещнат с пътната конюнктура в страната и с най-честите аргументи за пътнотранспортни катастрофи.

***

София.

От 14.00 часа в НУЛЦ на БЧК – с. Лозен, Планинската избавителна работа на БЧК провежда обучителен курс за избавителни кучета и техните водачи от отрядите в цялата страна. В курса се усвояват техники и умения за работа при бедствия и повреди и търсене на изгубени.

***

София.

От 18.00 часа в СБХ – ул. " Шипка “ 6, зала 1С ще бъде открита изложбата " Вътрешно избавление “

***

Благоевград.

От 10.00 часа във фоайето на Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров “ – Благоевград, ще се организира конференцията по случай оповестяването на Балкански сценичен фестивал 2022, който ще се организира от 24-ти до 29-ти октомври.

***

Варна.

От 19.00 часа в Градската художествена изложба, фамозната пианистка Пламена Мангова ще показа новия си план " Интимни писма “.

***

Видин.

От 10.00 на ул. " Широка “, в региона на пешеходната пътека при метода към ОУ " Иван Вазов “ ученици на видинската детска градина " Арабела “, със съдействието на видинските служители на реда, ще раздават флаери на водачите на транспортни средства в регионалния град.

***

Враца.

От 17.00 часа в зала Нова история при РИМ-Враца ще бъдат показани любопитни обстоятелства, свързани с 114-та годишнина от оповестяването на Независимостта на България.

***

Добрич.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Йордан Йовков “ ще се играе Спектакъла " Женско царство “ от Ст. Л. Костов на Драматичен спектакъл " Йордан Йовков “

***

Добрич.

От 19.00 часа в Младежки център – Добрич ще се играе Комедиен театър " Шкумбата – вманиачен за отвързване “

***

Малко Търново.

От 10.00 часа, детска градина " Ален Мак “ в с. Звездец, община Малко Търново, Регионалната ревизия по околната среда и водите - Бургас се включва в Европейската седмица на подвижността, взаимно с Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас с посещаване, сказка, игри с детски градини за пътната сигурност

***

Русе.

От 15.00 часа в Регионалната библиотека " Любен Каравелов “ Теодора Евтимова, ще бъде открита галерия отдадена на 114-ата годишнина от Независимостта на България.

***

Свищов.

От 19.30 часа на пл. " Алеко " ще се състои втория подред концерт, част от празниците " Свищовски лозници ".

***

Хасково.

От 11.00 часа, в залата на 2 етаж в Община Хасково-пресконференция във връзка идния Джаз фест в Хасково.

***

Шумен.

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на ръководители, треньори и състезатели на Баскетболния клуб " Шумен “ във връзка присъединяване му в Националната баскетболна лига и началото на шампионата.

Предизборни събития:

***

София.

От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България “ в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители на метростанция " Бизнес парк “.

***

София.

От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България “ в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители на пазара " Иван Вазов “.

***

София.

От 9.00 до 14.00 ще се организира Демонстрационно пробно гласоподаване в машина на Женския пазар.

***

София.

От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България “ в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители в Северния парк на входа от ж.к. " Свобода “.

***

Видин.

От 16.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на представители на КП " Продължаваме промяната ". В конференцията ще вземат участие кандидат-депутатите от листата на обединението в 5 МИР - Видин и Иван Христанов, заместник- министър на Министерство на земеделието и горите в кабинета " Петков ".

***

Хасково.

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на политическата мощ по настоящите цели на партията и присъединяване и в идните парламентарни избори за 48-мо Народно заседание на 2 октомври. Ще вземат участие: Желю Желев – лидер на листата в 29 МИР – Хасково, доктор Атанас Панчев – лидер на листата в 27 МИР – Стара Загора, Женя Илиева – лидер на листата в 31 МИР- Ямбол и Елена Ангелова / гражданска квота /- трета в листите на партията в 29 МИР – Хасково и 22 МИР – Смолян.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР