София. Нямам информация да не се допускат автобуси на турската

...
София. Нямам информация да не се допускат автобуси на турската
Коментари Харесай

Министър Бойко Рашков: Нямам информация да не се допускат автобуси на турската граница

София. Нямам информация да не се позволяват рейсове на турската граница. Това съобщи пред публицисти вътрешният министър Бойко Рашков, откакто упражни правото си на глас, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ По-скоро имаше усложнение за влизането в страната не през днешния ден, а преди дни. Този въпрос беше решен. Вярно е, че не можеше да се реши по този начин, както искаше и турската страна. Министерство на вътрешните работи имаше информация, която трябваше да бъде тествана. Става въпрос за контрабанда, само че освен. Дали са пътували за изборите, или с други цели, би трябвало да проверим “, добави той.

Рашков уточни, че съгласно събраните данни е бил обезпечаван безвъзмезден превоз.
„ Не знам кой обезпечава такива безвъзмездни обеди или вечери, само че те остават в сянката като нашите строители по автомагистралата. Очевидно има избрана цел, която се съпътства и от други цели с противозаконна контрабанда и търговия, която ние няма да позволим. Още повече, че излязоха и изявления, че минават и лица, ангажирани с терористична активност. България има обвързване към Европейски Съюз като външна граница “, уточни още вътрешният министър и означи, че все още няма проблем с прекосяването през българо-турската граница.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР