София. Няма да подкрепим кабинета на г-н Трифонов заради начина,

...
София. Няма да подкрепим кабинета на г-н Трифонов заради начина,
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: Диалогът трябва спешно да бъде възстановен

София. „ Няма да подкрепим кабинета на господин Трифонов поради метода, по който беше препоръчан, както и поради целите, които бяха изложени. Водим поредна и сполучлива политика със задкулисието и паралелната страна. А методът, по който беше препоръчан кабинетът, дава отговор на определението „ задкулисие “. Кой предложи Василев за министър председател? Не излиза наяве кой стои зад това решение, кой конгрес е взел това решение? Трябва да се върне държавността, обществената страна и да си подсигурява сигурност за българските жители “. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в утринния блок на Нова телевизия, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . По думите му никой от тези цели не е бил застъпен в изказването на господин Трифонов.

„ Кой реши да концесионира ББР, „ Автомагистрали “? “, попита още социалистът. По думите му в случай че Има Такъв Народ бяха декларирали такива планове в предизборната си акция, резултатът им не би бил същият.

На въпрос какви ще бъдат дейностите на левицата, в случай че мандатът стигне до Българска социалистическа партия, Зафиров обърна внимание, че решението ще бъде взето от груповите органи на партията. „ Диалогът би трябвало незабавно да бъде възобновен. В предишното Народно заседание главният недостиг беше точно дефицитът на разговор “, съобщи Зафиров.
„ Ще се държим рационално в тази обстановка – ще бъдем гласът на диалога “, заключи той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР