София. Най-новата функционалност, която предлага дигиталният портфейл Pay by VIVACOM,

...
София. Най-новата функционалност, която предлага дигиталният портфейл Pay by VIVACOM,
Коментари Харесай

Дигиталният портфейл Pay by VIVACOM вече може да се зарежда и с пари в брой през Cashterminal

София. Най-новата функционалност, която предлага цифровият портфейл Pay by VIVACOM, е опцията за зареждане на сума в приложението посредством Cashterminal. Това оповестиха от пресцентъра на VIVACOM .

Потребителите към този момент могат да внесат пари в брой на всяко устройство на Cashterminal в страната, като сумата мигновено става налична по сметката в приложението. Това е допустимо в няколко лесни стъпки. Първо от екрана на Cashterminal устройството се избира меню „ Дигитални портфейли “, след което е належащо да се вкара самостоятелен код за вноската, който е забележим единствено за потребителя в приложението след идентификация.

Благодарение на новата функционалност даже и хората, които имат доходи в брой, могат да цифровизират своя портфейл и да правят комфортни и безконтактни заплащания със смарт телефон, както и сигурни онлайн заплащания.
След всяко зареждане на сума потребителите незабавно получават уведомление на телефона си. Спрямо определения тарифен проект в Pay by VIVACOM – SMARTPAY или VIVAPAY, внасянето на пари в брой по сметката на потребителя в цифровия портфейл е с такса надлежно 1% или 1.5% от сумата, като минималната такса е 0,20 лева Няма други спомагателни такси от Cashterminal.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година БТК ЕАД е снабдител на приложението Pay by VIVACOM и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за БТК ЕАД.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР